10. 7. 2008

Fate / stay night










Fate / stay night


Toto je najlepsie Anime pod slnkom :P, odohrava sa to samozrejme v japonsku kde sa odohrala vojna o Svety Gral, a po 10 rokoch sa opät zacina, lebo Gral nebol zniceny uplne.
Ludia ktory bojuju v tejto vojne su rozdeleny na Masters and Servants, co znamena ze pani maju svojich sluhov ktory pre nich bojuju o Gral.
Kazdy sluha ma svoje nadprirodzene magicke schopnosti ktore vyuziva na splnenie panovych poziadavok.
Vyhra ten ktory ostane posledny nazive, ten ziska Gral a jedno priane spojene s nim.

Hlavne postavy : Emiya Shirou - Saber (Arturia - alebo king Arthur), Rin Tohsaka - Archer , (teraz uz viete odkial pochadza moje meno:P) Illyasviel von Einzbern - Berseker (Hercules), Shinji - Rider (Medusa), Kojiro Sasaki - Assassin, Caster (Medea),Gigamesh, Lancer (Cu Chulainn).

Sluhov by malo byt 7 tak ako aj panov, no nakonci sa objavi Gilgamesh, ktory nebude mat pana a podvoli sa panovy Lancera ( neviem jeho meno ).


No nakoniec to vyhra Shirou so Saber, ale obaja maju svoje priane ktore by chceli aby sa im splnilo, Shirou sa zamiloval do Saber a chce aby sa z nej stal clovek a ostala snim, a Saber sa chce vratit do minulosti aby neurobila tu istu chybu ako vtedy ked vytiahla ten mec z kamena, alebo nieco podobne. Zhodli sa ale na tom, ze najlepsie bude ak znicia ten Gral aby sa to uz nevratilo.

Po zniceny Sveteho Gralu bol cas aby Saber odisla a jej posledne slova pre Shiroua boli : "I LOVE YOU."

Illyasviel - taaak toto je moja najoblubenejsie postava z Fate / stay night. Ma len 12 ( priblizne ) a tak rada vrazdi xD. No proste supa, pochadza zo stareho Nemeckeho rodu Von Einzbern.

Jej rodicia jej zahinuli ked bola este mala ( asi pocas prvej vojny ).

Opatruju ju teda jej sesternice Leys a Sella.







Žiadne komentáre: